Rövid bemutatkozás

Negyven országos és nyolc nemzetközi díj kitüntetettje. Félszáz alkotását őrzik múzeumokban,közgyűjteményekben. Úttörője az un. "szintetikus művészetnek". Alkotásain felfedezhetőek a stílusjegyek az akadémizmustól a kubizmusig, az impresszionizmustól az avantgárdig. Képeinek, verseinek témája az "éden" az édenkeresés, a földi lét titkainak fürkészése, a két nem viszonyának analizálása, és az életbe vetett hit... Tagja több hazai és nemzetközi művészeti társaságnak,a Magyar Írószövetségnek, a Magyar Fotóművészek Szövetségének. Rendszeres résztvevője a Chicagói és Indianapolisi mesterkurzusoknak. Párizsban megnyerte az újító művészek világversenyét. Tíz kötet szerzője ill. társszerzője, a "Bálint díj" névadó alapítója.

Képajánló

2008. november 5,
Képeinek, verseinek témája az édenkeresés, a földi lét titkainak fürkészése, a két nem viszonyának analizálása, és az életbe vetett hit, melynek köszönhetően az EMBER sohasem roskadhat össze a kereszt alatt..
2009. január 4,
Alkotásain felfedezhetőek a stílusjegyek az akadémizmustól a kubizmusig, az impresszionizmustól az avantgárdig...
2009. április 8.
Képeinek, verseinek témája az édenkeresés, a földi lét titkainak fürkészése, a két nem viszonyának analizálása, és az életbe vetett hit...Tovább...

Köszöntelek Honlapomon!

Tagja több hazai és nemzetközi művészeti társaságnak,a Magyar Írószövetségnek, a Magyar Fotóművészek Szövetségének. Rendszeres résztvevője a Chicagói és Indianapolisi mesterkurzusoknak. Párizsban megnyerte az újító művészek világversenyét. Tíz kötet szerzője ill. társszerzője, a "Bálint díj" névadó alapítója. Húsz országban, több mint száz önálló kiállításon mutatkozott be.

Negyven országos és nyolc nemzetközi díj kitüntetettje. Félszáz alkotását őrzik múzeumokban,közgyűjteményekben. Úttörője az un. "szintetikus művészetnek" Alkotásain felfedezhetőek a stílusjegyek az akadémizmustól a kubizmusig, az impresszionizmustól az avantgárdig. Képeinek, verseinek témája az "éden" az édenkeresés, a földi lét titkainak fürkészése, a két nem viszonyának analizálása, és az életbe vetett hit, melynek köszönhetően az EMBER sohasem roskadhat össze a kereszt alatt.

Kép-galéria